Spirituell julekalender luke 3

3.desember 2014


 Gå litt inn i deg selv og tenk hva du ønsker å gjøre mens du er her på jordkloden. Om ikke svaret kommer med engang, så bare la det ligge og ulme i underbevisstheten til du kjenner hva som er viktig for deg, og hva du føler du kan bidra med.

Er målet ditt bare å ha det bra? Klare å betale neste regning? Huske å kjøpe julegave til Tante Asta? Ikke glemme å vaske vin...duene til jul? Detaljstyrer du livet ditt, så vil detaljene styre deg.

Kjenn etter hva slags overordnet mål du har med å være her på jorden. Og om målet ditt ikke er så stort at andre ikke fniser litt av det, da har du satt deg et for lite mål! Målet ditt skal være SVULSTIG, POMPØST og VISJONÆRT.

Om du kunne bidra med noe, uansett, hva ville det være? Ønsker du å bedre kvinners forhold til seg selv? Menns evne til å kommunisere? Være med å skape bevissthet rundt dette å stoppe mobbing? Lære verden om kjærlighet? Øke gleden og kreativiteten i folket? Bidra til at folk i alle land kan føle seg trygge i hjemmene sine? Være med ang menneskerettigheter, dyrevelferd, fattigdom?

Deretter henger du en stor stjerne opp på himmelen, og på stjernen skriver du målet ditt. På min stjerne (jeg ha fler) står det: JEG VIL FORANDRE VERDEN. Og noen himler med øynene og tenker YEAH RIGHT! Og ser for seg en av/på-knapp de tror jeg innbilder meg at jeg har.

Men faktisk så er jeg allerede med på å forandre verden hver dag. Hver samtale jeg har innen selvutvikling, hvert kurs, hver hyggelige kommentar, hver gang jeg støtter noen videre i sine prosesser, hver gang jeg lærer noe nytt om meg selv og kan endre til noe ennå bedre. Hvert smil, hver klem, hvert steg videre i innsiktsverden, hver gang en klient reiser seg etter behandling og smerter har sluppet taket.

Så heng stjerna di høyt opp på himmelen. Og hver gang det er kaos rundt deg, så lukker du øynene i to sekunder og fokusere på målet ditt. Få tunnelsyn, kutt ut all støyen rundt deg og vit at alt har en større mening.

Du er en del av noe større. Løft hodet vekk fra alle støydetaljene (spiller de noen rolle hvilken farge på genseren du velger i dag?) og kjenn at du lever, kjenn at du har verdi, at du er verdifull. Ikke bare for deg selv og din familie, men også for oss andre som er avhengige av vår felles innsats for å skape en bedre verden.

Heng opp en stjerne, selv før du vet hva du vil at skal stå på den. Og hold fokuset ditt fremover i livet, aldri bakover. Og du vil se at hverdagstrivialiteter mister sitt grep om deg, og kaos og drama er på vei ut.

Ha en strålene dag videre.

2 kommentarer

Enilorac Nesenra

14.12.2014 kl.22:48

Takk for disse fine,kloke og inspirerende setningene ! :)

Wenche Tømmervik

15.12.2014 kl.13:54

Enilorac Nesenra: Takk for hyggelig tilbakemelding Mvh Wenche ;)

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits