Spirituell julekalender luke 9

 - 9.desember 2014Er du forutinntatt ovenfor menneskene du skal møte nå i juletiden? Om alle som skal i selskapet (familiedramaet?) tenker at det kommer sikkert til å bli som i fjor, så Guess what, det kommer til å bli akkurat som sist gang.
...
Hva med å tenke annerledes? Det har tross alt skjedd ting i disse menneskenes liv siden sist, akkurat som i ditt liv. Tenk på menneskene som "ferskvare", observer dem helt på nytt. Du har sannsynligvis endret deg og fått nye erfaringer gjennom året, og det har nok de også.
Vær interessert, inviter dem til å dele med deg. For familien prater om det samme som den alltid gjør, så vil ingen utvikle seg.
Det ligger mye trygghet i å holde seg til tema-uten-katastrofer, men veldig lite utviklende. Gi deg selv en sjanse til å la de bli kjent med deg på en ny måte, og gi dem en sjanse til å vise seg selv fra en annen side. Om ikke alle åpner seg for det nye, så vil alltids noen gjøre det.

Ha en ny juletid foran deg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits