Spirituell julekalender luke 11


 - 11.desember 2014Tør å ønske deg noe. Tør å se for deg og ønske deg hvordan ditt liv skal være og bli. Og hold på den drømmen og visjonen uten å mistro deg selv. Om du starter med å sammenligne dine mål med dagen i dag, DA vil du føle deg mislykket. VIT at dette er MÅL.
...
Barna lager julegavelister og de får kanskje 80% av det de ønsker seg. Vi voksne skal ikke ønske oss noe vi, vi vil ikke være kravstore, og ender opp med å pakke opp det ene merkelige etter det andre.

Så våg å se for deg det livet du ønsker, våg å ta ansvar for å komme deg dit. For hjernen din er enkel, den tror på det du mater den med av informasjon. Og den forstår ikke forskjellen på tenkt tanke og handling.

Så våg å ønske deg. Ikke bare til jul, men slik livet ditt skal være og bli fremover. Våg å stå forbi følelsene av å skulle mislykkes og redslene for å ikke være bra nok og redselen for endring.

Be universet vise deg vei, og ha respekt for deg selv til å begynne med de små endringene som vil lede frem til de magiske endringene.

Les denne julekalenderen fra starten av, og se om du har fått med deg og integrert de endringene som er med på å skape din fremtid.

Våg å tro på en god dag i dag. Skap din egen magi.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits