Spirituell julekalender luke 13


 - 13.desember Santa Lucia dagen.


En del av din utvikling handler om å skille mellom gode tradisjoner og dårlige tradisjoner og overtro. I vår historikk finnes det mange blodige og voldsomme historier slik som denne om Santa Lucia. Og religioner har alltid hatt sine martyrer påført grusomheter, eller som i dag religiøse martyrer som påfører andre sitt politiske bud...skap gjennom å ofre seg selv og dra andre ufrivillig inn i konflikten.

Du skal slippe å ofre deg selv. Du skal slippe å ofre deg for barna, familien, mannen, jobben, karrieren, andres sykdom, helsa for jobben eller hva det enn måtte være.
Å ta valg er noe helt annet. Når du står foran livets koldtbord blir du nødt til å prioritere. Det er ikke forsakelser, det er kun valg. Vi kan ikke alle bo i et lite søtt hus, med hage og frisk luft og strandlinje, midt på Karl Johan i Oslo.

Så slutt å tro at du ofrer noe. Du er aldri noe offer. Du er en som velger og står for valgene dine. Vi er så heldige at livet byr på flere muligheter så ta ansvar for deg selv, ta valg og stå for disse.
Så tenk på valgene dine som små seiere og mestringer. Unngå å tenke på det du går i fra som tap. Jeg ser det i kursgrupper når folk blir bedt om å velge noen å arbeide sammen med. Nordmenn er livredde, vi tenker ikke på den vi velger, vi er livredde for alle de andre vi tror vi velger bort i stedet.

Hold fokus, ta ansvar, stå for dine valg.

Og du - ja det er mulig å endre mening, vi vokser, vi kan få ny informasjon, eller livssituasjon eller smak endrer seg over tid.

Velg deg en god dag!

2 kommentarer

Åse Helen

14.12.2014 kl.19:07

Så sant så sant.

Wenche Tømmervik

14.12.2014 kl.19:31

Åse Helen: :) Takk takk Wenche

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits