Spirituell julekalender luke 14

 - 14.desember 2014

Får du tid til indre ro og stillhet? Eller ligger du hele tiden foren deg selv i planlegging, så de stille øyeblikkene brukes til å lage lister og fremdriftsplan?
...
Kilden til ro finnes inne i deg selv. Så om du ikke har tid til å sitte ned og tillate deg selv å gjøre ingenting i noen timer, så sørg i det minste for å legg inn små pusterom og oaser der du får hentet deg inn igjen.

Her er noen forslag. Når du tar deg noe å drikke så VÆR bare i det øyeblikket. Vær i kaffekoppen, teen, vannet uten å ha andre ambisjoner i de minuttene til annet enn å være. Når du kjører avgårde til noe, så sitt ett minutt stille i bilen før du går ut. Bare kjenn på pusten din, hent inn roen, og bare vær i ett minutt. Så kan du fortsette.
Når du står i dusjen om morgenen, så bare vær der og da. Bare konsentrer deg på pusten din og å kjenne vannet som renner ned langs hodebunnen, gjør dette til et øyeblikk der du komme i kontakt med deg selv.

Tenk at du har en av-og-på knapp. Når du setter deg ned så tenk at du slår av, i stedet for å være på hele tiden. Bevissthetstrening til du gjør dette som en selvfølgelighet.

Ha en dag fylt med rolige øyeblikk der ute.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits