Spirituell julekalender luke 15


 - 15.desember 2014


Lev hver dag. Gjør hver dag til en dag du minnes. Finn gode minner å ta vare på visuelt, følelsesmessig, gjennom lukter og lyder. Alle sansene dine er egnet til å lagre gode minner.
...
Og lev for de døde. Vi vet aldri når det er vår tur, eller andres. Døden er ikke noe du fortjener eller ikke fortjener. Livet er aldri noe du skal få slippe, men en rekke hendelser og erfaringer.

Døden er ikke et kølappsystem "De rykker stadig frem i køen". Mennesker dør unge, mennesker dør gamle, og mennesker dør midt i livet. Mennesker dør i ulykker, selvvalgt og i sykdom. Det finnes ingen menneskelig logikk i døden, døden har sin egen agenda. Og der en dør lukkes, åpnes en ny.

Lev for deg selv, lev for de du minnes. Lev hver dag, hver time, hvert minutt hvert sekund. Si til de du er glad i at du er glad i dem. Utforsk det du er nysgjerrig på. Gjør nye ting, møt nye mennesker. Utvikle deg selv til ditt fulle potensiale.

I møtet med døden blir vi veldig sårbare. Og det viser at livets flamme noen ganger blåses ut med et enkelt pust. Tillat deg selv å sørge. Unngå å bære på den tunge børen som uforløst sorg kan være. Noen sørger sterkt og tydelig, andre sørger stille. Tillat deg å minnes, være glad, være trist, sint og kjenn på urettferdigheten. La følelseskarusellen snurre og la kroppen og sinnet heale seg selv.

Vær glad du fikk lov til å kjenne dette mennesket, og alle mennesker. Uansett livslengde har levd et fullverdig liv.

Lev ditt liv fullverdig. Hver dag. Dans, le, elsk, vis glede, kjenn latteren og sett pris på det du har.

Livet er evig, evigheten er livet. Kjærligheten likeså.

2 kommentarer

Oslofru

15.12.2014 kl.14:07

Jeg ville bare stikke innom og ønsker deg en fin start på uken! ;D

Wenche Tømmervik

15.12.2014 kl.14:27

Oslofru: Takk for det du, og en strålende uke til deg også ;) mvh Wenche

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits