Spirituell julekalender luke 16.


 - 16.desember 2014

 

Lurer du på hvor veien går? Løper tiden fra deg, og du lurer på hva du egentlig skal drive med når du blir stor?
Mange av oss lar bare livet hende oss. Etter at vi er ferdig med skoler, så lar vi bare livet drive oss videre, fra hendelse til hendelse, fra ferie til neste ferie. Men har du noen mål? Hva er du nysgjerrig på? Hva ønsker du å bli bedre i? Små og store ting.

Det er bra å ha mål, en retning, et fokus. Men om du henger deg opp i kun målet, da blir veien umulig å gå. Så start med de små tingene som fører deg til målet. Rydd i et skap, kast noen gamle klær, mal ferdig en list, sett av tid og klokkeslett til å lese den boken du vil lese. Gå og legg deg tidlig en kveld, og våkne opp utvilt for kanskje første gang på lenge.

Bestem deg for endring, og fortell hjernen din det! Om du føler du løper i et hamsterhjul, så begynn bevisst å endre på ting. Sitt på en annen plass i sofaen. Sitt et annet sted når du spiser. Puss tennene med den andre hånden enn normalt. Bytt klokka over på den andre armen. Handle i en annen butikk enn du bruker. Gå baklengs noen meter når du er ute på tur. Tving hjernen din til å våkne opp, se ting på en annerledes måte og forstå at du mener alvor.
Du kan bytte plass til bildene du har hjemme på veggen. Bytte side i sengen. Sove motsatt vei i sengen en natt eller to. Sov på gjesterommet en natt, bare for å bytte miljø.
Fortell hjernen din at du nå er i endring.

Og du lurer på om dette fungerer? Forsøk først, så ser du svaret etterpå

2 kommentarer

Enilorac Nesenra

16.12.2014 kl.23:57

Herlig skrevet ! :D

Wenche Tømmervik

17.12.2014 kl.12:50

Enilorac Nesenra: Takk for det du :) mvh Wenche

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits