Spirituell julekalender luke 17.


 - 17.desember


Har du en bestemt følelse av hvordan denne juletiden skal se ut, smake, lukte og være? Vi vil ha snø, vi vil at ribba skal smake godt, vi vil at alle blir fornøyde med pakkene sine, og vi ønsker at alle skal være glade i hverandre og snille siden det er jul. 

Alle kravene vi har, alle ønskene, forventingene og betingelsene vi setter for at dette skal bli definert som en god jul.

Og hva om dette ikke skjer? Hva om du er nedsylta i forkjølelse, sausen brenner seg, de stikkende kommentarene fra Tante Beate svir ekstra godt i kveld, om onkel Roar hiver innpå med akevitten som om det var siste sjanse. Og du egentlig er så sliten selv, at det er mer plikt enn kos?

Lar du denne ene dagen i året få så stor betydning så blir du veldig sårbar. Og det er mye som skal på plass for å kunne pustet lettet ut etter programoppsettet og tenke at puh! det gikk jo bra. Eller du er en som har opplevd mange juler som ikke ble så gode som postkortene og glansbildene viser. Og denne ene dagen minner deg om alt det du ellers savner i livet ditt?

Ja, det er en hyggelig tradisjon å pynte seg, spise god mat sammen med de du er glad i, og å vise hverandre oppmerksomhet gjennom gaver og litt ekstra tid. Men kan vi ikke gjøre dette også en av de andre 364 dagene i året?

Om alt står og faller på denne ene kvelden, disse få timene denne ene gangen i året, så blir spenningen til å ta og føle på. Og det skal kanskje bare en liten gnist til for å tenne et fyrverkeri av følelser på godt og vondt.

Så ønsk julen velkommen, slik du ønsker alle dager i året velkommen. Sett deg ned i 5 minutter i dag eller en av de nærmeste dagene og kjenn (ikke tenk) etter hva som er det viktigste for deg.
Se for deg dagen i ditt indre blikk, time for time, fra du står opp, til du sitter i sofaen med gavene i en haug rundt deg. Hva er viktige for deg om morgenen, hva er viktig for deg midt på dagen, hva er viktig i løpet av kvelden og hva betyr dagen for deg. Når du kjenner (ikke tenker) etter hva som er viktigst for deg, så vil de andre detaljene bare forbli detaljer og dagen din vil alltid bli en god dag.

Som alle dager i ditt liv kan bli.

2 kommentarer

Enilorac Nesenra

18.12.2014 kl.07:45

Dette har jeg tenkt på i det siste og det har fått meg til å slappe av, selv om julegavehandlingen ble mer stress enn jeg hadde tenkt. Men alt blir ikke alltid slik som man har tenkt, men det gjør ikke sp mye igrunn. Jeg gleder meg til å reise hjem til familien og søsknene mine og alle dyrene som kommer til å være der ^^ Gleder meg faktisk ganske mye til å kose med katten til mamma :) Og i år skal jeg lage min første vegetar-julemiddag :D

Wenche Tømmervik

19.12.2014 kl.14:40

Enilorac Nesenra: Så fint at du finner din jul. Mvh Wenche

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits