Spirituell julekalender luke 19


 - 19.desember
Trenger du en unnskyldning til å pynte deg? Trenger du en spesiell anledning til å dekke pent på bordet, tenne et lys, kle deg i noe du synes er fint?
...
Mange av oss har kjoler og andre penklær hengende i skapet, uten en masse anledninger til å bruke dem. Så hva med å skape litt hverdagsmagi?

Tenk deg om det ringte på døren, og når du åpner, så står det en person der som du virkelig beundrer. Hadde du da tenkt: Å nei, og jeg som har på meg den genseren i dag, eller den slaskete buksa, eller ikke ser ut på håret? Da er du under ditt beste. Ditt beste kan også være i joggebukse og en t-shorte, men da må du også stå for det. Jeg oppfordrer ikke til at alle skal våkne opp som damene i 80-tallets Dynastiet serie, ferdig sminka og med ferdig frissert hår, duftende som ei nyperose. Målet her er ikke kunstig jåleri og fasade.

Nei, bare sørg for at du føler deg vel. Og tørre å bruke det du har i skapet som du ellers aldri får slitt ut. (Bunad på treninga er vel kanskje litt voldsomt.)

Ja til paljetter på en onsdag, ja til glitter på torsdag, og ja til en kjole på en ellers kanskje grå mandag.

Tør å være deg selv i full blomst, med farger selv midt på vinteren. Vær glad inne i deg og vær glad utenpå deg.

Ønsker deg en glad, fargerik og elegant fredag med bling.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits