Spirituell julekalender luke 20


 - 20.desember
Vet du hva kjærlighet er? Klarer du og kroppen din å skille mellom betinget (forventninger, krav, straff, konsekvenser, gi/ta) og ubetinget kjærlighet? Vet du forskjellen på agape, phatos og eros? (disse kan du Google)
...
Sett deg ned og kjenn følelsen av en person du vet du elsker. Levende eller død. Et barn, et dyr, en partner, et familiemedlem, ei venninne eller venn. Et menneske/dyr som du elsker ubetinget og du naturlig kan stille opp for personen uten at det koster deg noe.

Lukk øynene, tenk på personen og kjenn den følelsen personen gir deg, i alle cellene i kroppen. Bevar denne følelsen i kroppen, og så bytter du ut ansiktet du først så, med en ny person. Kjenn at du kan beholde samme følelsen av kjærlighet i kroppen også til denne nye personen.
Og så bytter du ut og setter inne flere ansikter. Også folk du kan oppleve som vanskelige eller som mener veldig forskjellig fra deg. Behold følelsen i kroppen og kjenn at du også kan gi kjærlighet til han/hun.

Alle fortjener kjærlighet, uansett om vi mener forskjellig eller er sterkt uenige i hva de gjør, sier og velger.

Og helt til slutt setter du inn ditt eget ansikt. Klarer du også å være kjærlighet for deg selv? Kjærlighet handler aldri om å gi og ta. Men å være. Vær kjærlighet.

Ha en kjærlighetsfull lørdagskveld

2 kommentarer

Enilorac Nesenra

22.12.2014 kl.04:52

Love and light <3

Wenche Tømmervik

22.12.2014 kl.23:37

Enilorac Nesenra: ;) Wenche

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits