Spirituell julekalender luke 21


 - 21.desember
Det er ikke noe vanskelig å gå mot lyset. Det er ikke vanskelig å bare velge bort alle de personen du ikke liker, blokkere på facebook, la være å invitere familiemedlemmer, la være å snakke om vanskelige tema, og sende gode tanker til hele verden, henge opp romantiske bilder med kattepuser og hundevalper som susser på hverandre.
...
Det som krever noe av deg og som skaper endring er å tørre å stå i det mørke og vanskelige, til du oppnår en endring. Noen ganger tar det forbløffende kort tid, andre ganger er det et lengre lerret å bleke og kan ta år. Men endringen kommer, og da varig.

Både innenfor buddhismen snakker de om det, og de som våger å tenke tanken fullt ut hva klarsyn egentlig er. Å se verden klart. Akkurat for det den er. Hva vi mennesker gjør, mot oss selv og mot andre.

For alle mammaer er snille og omsorgsfulle mot barna sine, er de ikke det? Det er jo slik vi forventer av en mamma. Og dessverre, ser vi at dette ikke alltid er tilfelle. For alle politifolk er ærlige? Vel, dessverre her også, det er enkelte som ikke klarer å holde seg på lovens side. Alle de folkevalgte politikerne er vel opptatte av et bedre samfunn? Igjen stopper det opp hos enkelte som ser en stor mulighet til å mele sin egen kake.

Og du da? Er du alltid grei? Eller sleper du på bagasje som du forsøker å dumpe i fanget til andre en gang i blant, når du ikke selv orker å bære børa og åket?

"Don't think I'm never afraid. The only difference is, I know it is just a feeling."

Så vær et lys i mørket. Tilgi deg selv, jobb med gammel bagasje. For hat, bitterhet, aggresjon og utstøting blir din egen vekt å bære.

Aksepter at det du ikke lærte i oppveksten, det må du nå lære deg som voksen. Og vær glad for din evne til å utvikle deg og se.

Velkommen til den virkelige verden. Vær et lys i mørket.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wenche Tømmervik

Wenche Tømmervik

50, Ringerike

Jobber i dag som medium og synsk. Holder kurs, underviser grupper og tar enkelttimer. Behandler med kranios sakral, healing, theta healing (underbevissthets endring) og selvutviklet streaching. Jobber alltid intuitivt. www.Tommervik.no

Kategorier

Arkiv

hits